SKOPLEJEGUIDE

Korrekt pleje og vedligeholdelse af dine sko vil hjælpe dem til at se nye ud i længere tid og vigtigst af alt sikre, at de holder så længe som muligt.
Følg nedenstående plejetips ud fra materiale og lær mere om hvordan du passer godt på dine sko.

KALV

Garvet kalveskind er et af de mest anvendte typer materiale til at producere sko. Med den rette vedligholdelse som f.eks. imprægnering og regelmæssigt polerering kan dine lædersko holde i mange år.

RUSKIND

Ruskind er en type blødt, ru og ‘opkradset’ læder. Med den rigtige pleje kan ruskind bevare et flot udseende og levetiden forlænges med flere år.

CORDOVAN

Cordovan er en type læder, der er ekstremt slidstærk og ofte blive bedre med alderen. Læderet har ofte en meget mørk og intens farvedybde, der kan være svært at opnå med noget andet materiale.

GRAIN

Grain er betegnelsen for læder, der er præget i et ensartet mønster – ofte kendt som natural grain, small grain, scotch grain mv. De små ujævnheder i overfladen gør læderet mere holdbart og robust. 

ROUGH-OUT SUEDE

Rough-out suede er en mere eller mindre ubehandlet type ruskind. Dette gør at læderet får en mere sej og robust karakter og er delvist vandafvisende. Rough-out suede er nemt at pleje og er samtidig et utroligt modstandsdygtigt materiale.

Betingelser

Handelsbetingelser
Fragt og Levering

Betalingsmuligheder

Åbningstider

Mandag: 10.00 – 17.30
Tirsdag: 10.00 – 17.30
Onsdag: 10.00 – 17.30
Torsdag: 10.00 – 17.30
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt

PHIGO – FINE LUXURY
Gerritsgade 9
5700 Svendborg
Telefon: +45 32 21 29 49
Dameafdeling: salg@phigo.dk 
Herreafdeling: men@phigo.dk 
Webshop: jasmin@phigo.dk